my.modelvita.com

Netzwerk zum Modelmagazin

Disney-inspirerte brudekjoler: ville du kanal din favoritt Disney prinsesse på bryllupsdagen?

Det er hver ung jentes drøm å se ut som en real-life prinsesse på bryllupsdagen, men disse Disney-inspirerte kjoler kanskje ha tatt det ønsker litt for bokstavelig.
fra Frozen er Elsa, til Askepott, Ariel og Jasmine - alle tilgjengelige i amerikansk størrelse 6-26.

Brudekjoler

Samlingen har som mål å glede alle Disney-fans med en rekke utførelser, alt fra den klassiske hvite kjole, til en pyntet lilla jumpsuit (som en hyllest til Aladdins prinsesse) sikret nettside velkommen kjøpere til den nye kolleksjonen med meldingen "Tenk deg lykkelig etter ... ". Ja, som en ekte Askepott-historie.

Og hvis du ønsker å ta det til neste nivå, det er en "Askepott Limited Edition" brudekjole, som er tilgjengelig i "utvalgte steder bare". Det er en langermet organza elfenben kjole med blomster broderi, krystall perler og paljetter - inspirert av live-action eventyr som hadde premiere tidligere i år. Minst det kommer ikke med en matchende crown.Now, selv om du ikke er en Disney-fan, du har sikkert hørt om Frozen, den sjette mest innbringende film gjennom tidene. Vel, nå kan du også kan kanalisere din indre Elsa, og om ditt bryllup dag planer innebærer å bygge en snømann eller ikke, vil du være i stand til å bære en kjole inspirert av den animerte character.But det har nå blitt sluppet sammen med en samling av Disney-inspirerte kjoler.

Alternativt kan du tenke på et sted nær havet. Deretter kan du kanal The Little Mermaid Ariel med en blå stroppeløs brodert gown.Alfred Angelos Disney-inspirerte brudekjoler koster $ 1399 (ca £ 890) og alle modellene er også tilgjengelig i hvitt og elfenben.

Spørsmålet er, ville du ha en brudekjole inspirert av Disneys prinsesser?

http://www.coball.no/selskapskjoler-c-14.html

Seitenaufrufe: 104

Kommentar

Sie müssen Mitglied von my.modelvita.com sein, um Kommentare hinzuzufügen!

Mitglied werden my.modelvita.com

Models International

Neu hier?

Antworten findest Du hier

 

Support / Verstoss

AGBs und Diclaimer

© 2018   Erstellt von modelvita.   Powered by

Badges  |  Ein Problem melden  |  Nutzungsbedingungen